mandag den 30. januar 2012

Manuel Antonio etc.

Vi startede fra San Isidro de El General og kørte til stranden El Dominical, hvor vi slappede af og spiste frokost. Det er virkelig virkelig varmt på vestkysten nu, som om temperaturen er steget siden slutningen af december. Jeg ved ikke om det er tilfældet, men det føltes sådan.
El Dominical var sådan et laid-back backpackersted - masser af billige hoteller og barer.





 Om eftermiddagen kørte vi videre til Manuel Antonio..... og tjekkede ind på et ægte backpackerhotel... med ægte backpackerhotel navn - Wide Mouth Frog. Jeg aner virkelig ikke hvorfor backpackerhostels skal have have sådan nogle fjollede navne, men det er obligatorisk.
Det var såmen fint nok, og de fleste var ældre end os, så vi faldt ikke helt udenfor. Der var køkken, og børnene har virkelig ønsket at vi selv lavede mad, så det var helt perfekt (vi havde også køkken i Cahuita, så de var blevet godt vant - vi er alle meget meget trætte af Gallo Pinto).


Dagen efter (igår) tog vi i Manuel Antonio National Park, som skulle være kendt for at have et fantastisk dyreliv. Der er bare også fantastisk mange turister. Der er en 7 km lang vej, som er fyldt med hoteller, det var helt vildt. Og dyrene var skræmt væk. Måske var det fordi det var søndag, at de var taget i kirke, men vi så et par sommerfugle, en helt standard miniøgle, et dovendyr og en abe -på lang afstand! Det var vildt skuffende.
Men stranden i parken var rigtig fin (og meget befolket også - fluepapir), men den var rigtig lækker for Juls, fordi der næsten ingen bølger var.

I dag var vi faktisk løbet lidt tør for ideer - vi orkede ikke mere tagen på stranden, og vi orkede ikke at vandre mere, og så er der faktisk ikke så mange muligheder tilbage i Costa Rica, som ikke koster spidsen af en jetjager, og Manuel Antonio er ligesom de høje prisers paradis. Alle ture koster fra 60USD pr. person og op. Og der var faktisk ikke noget der fristede til de priser.
Så vi er kørt op langs kysten og er nu i Cañas - snart ved enden hvor rejsen slutter og ferien begynder (og ikke et ord om at vi allerede har daset det meste af de sidste to uger - det var ikke heeeelt planlagt).


 Man ved at man er et meget overturistet sted, når der står en flyvemaskine på en restaurant!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar