onsdag den 4. januar 2012

Om at være langt væk fra alting

Okay, så her er virkelig fattigt. Altså ikke i sådan tiggerfattigt, men her er ikke asfalt. Vejen er flisebelagt???? meget mystisk. Der er 1 vej på øen, som altså er flisebelagt, den kører fra den ene store by (Altagracia, hvor vi blev sat af færgen) til den anden (Moyogolpa). Vi bor midt i mellem de to på en lille resort (der er måske 15-18 værelser her). Alle andre veje er hullede jordveje. Det er ret svært at komme rundt - man kan leje scootere og motorcykler, men det duer jo ikke med børn. Biler kan man ikke leje - vi tog ind til byen for at spørge, men uden succes. Det tager 3 timer med bussen ned til den anden ende af byen på trods af at der er omkring 20-30 km. Så er man lidt begrænset i sine udfoldelsesmuligheder.

Når man er så langt uden for alfavej og så bliver man lidt ked af at man har valgt et hotel som ikke kan koge: Hverken ris, kartofler, bønner eller pasta. Uanset hvad man bestiller så er det kogt forkert. :( Vi var så desperate allerede i går aftes at vi gik hen til nabo-resortet ca. 30 minutter hver vej for at slippe).

Men her er smukt og man kan da sige at vi er heeelt nede i det gear hvor det var nødvendigt at tage ind til byen for at købe en flaske rom (og spise på en anden restaurant) - når man ikke kan lave andet kan man da altid drikke.

 En super smuk pige med de mest fantastiske grønne  øjne, som Juls blev venner inde i byen.

1 kommentar:

  1. Det var dejligt at høre fra jer. Det er fantastisk er der er internet også så primitive steder. Her gå alt som det plejer. Christian kommer på besøg i aften

    SvarSlet