søndag den 1. januar 2012

Velkommen nytår

I går aftes spiste vi på en rigtig lækker grill restaurant. Det var super lækkert og man mærkede kun at man var i et uland, da børnene fik udleveret deres "kundegave": en maracas med indgraveret restaurantnavn og 2012. Der var super hyggeligt. Eneste hage var at stedet var så populært at der var 2. Sidning og vi blev bedt om at gå kl 21.
Børnene var også meget grydeklare. Vi voksne drak drinks på hotellet til kl 24 og gik så ud på gaden hvor der var rigtig meget fest og ballade. Der var mange som hold fest med stole, borde, kæmpe anlæg og dans i gaden. Og der var rigtig meget fyrværkeri. Kort sagt var der lagt i ovnen til en abefest, hvis det ikke lige var fordi vi havde småbørn liggende og sove på værelserne, så i stedet for at deltage - dansede vi i seng.

I dag var ALT lukket og vi har bare tusset rundt, badet lidt og spist lidt og skrevet lidt. Vi har også ringet hjem, da det var farfars fødselsdag. Vi testede telefonlinjen ved at ringe til mormor og morfar - og jeg tror de blev ret overraskede. På trods af at Skype har eksisteret i 100 år har vi nemlig ikke ringet hjem før. Farfar tog det mere cool - han havde nok glemt at vi er rejst ;-)

Her til aften tog hele selskabet en hestevogn ud til en restaurant i et ret fattigt kvarter. Restauranten var igen en steak-grill biks - det må være en latinamerikansk specialitet.

Ingen billeder, da kablet fra mit lommekamera ligger i Farum. I må nøjes et iPod billede af Juls med maracas.

I morgen rejser vi til Isla de Ometepe - en vulkanø som ligger i Nicaraguasøen. Vi ved ikke hvordan internetmulighederne er de næste 4-8 dage, afhængig af hvor vi tager hen bagefter. Så hvis der intet sker på bloggen, er vi ikke i uføre, vi er bare i sort land.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar