mandag den 9. januar 2012

...... tja.....

Jeg var kommet til at afsløre at vi var solskoldede på Facebook i går - vi var nu stadig i León. Vi var taget på dagstur ud til stranden Las Peñitas, som ligger ca. 20 km fra León. Det var meget høje bølger og meget sand, og derfor var det ret svært at få solcreme på. Samtidig faldt vi i selskab med en tysk familie med to drenge på 4 og 5, så der blev leget for alle pengene, og tiden gik - og ups, så var vi alle fire krebsefarvede. Men en super lækker dag. A var dog ked af at vi ikke skulle lege mere med drengene.

Vi havde lejet en bil - troede vi. Men altså vi havde åbenbart ikke. Vi havde modtaget en bekræftelse på at det kunne lade sig gøre, og vi havde skrevet tilbage at vi accepterede, men havde ikke modtaget den endelige-endelige bekræftelse. Så da vi dukkede op var der ingen bil. De kunne muligvis skaffe en til om eftermiddagen, men det gad vi ikke at vente på. Så vi lavede en aftale med dem om at hente bilen i Estelí i stedet i morgen.
Sådan er det åbenbart bare....

Tog i stedet "kyllingebussen" til Estelí, og denne gang var det virkelig kyllingebussen, for vi sad ved siden at en mand med levende kyllinger i hånden. Vi havde også byggemateriel til omtrent et skur i armeret beton og brædder til et stakit. Vi andre kan stadig godt fnise lidt over hvad der bliver taget med bussen, men A er faktisk helt kølig. Nå, han har en levende høne der.. ja, ja, whatever, er der swimmingpool på hotellet??????

Ved ikke helt hvad vi skal fordrive tiden med fremad. Estelí er ikke heeelt så spændende som vi havde forventet, men nu må vi se hvad der sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar