torsdag den 5. januar 2012

En drage og en heks gør alting nemmere....

Vi har haft en fantastisk dag. Ok, det var lidt koldt i morges og aftensmaden var for længe om at komme, syntes børnene, men ellers har det være en fantastisk dag.

Vi har været på vandretur i Reserva Ecological Charco Verde, hvor vi først besteg et udsigtspunkt, og siden gik til en strand, hvor der var udsigt over Conception vulkanen. Til sidst gik vi til Charco Verde - den grønne lagune, som er kendt for et rigt dyreliv.

Det var en lang gåtur - måske 3 timer i alt, men som overskriften lyder, så gør en drage (djævel) og en heks alting nemmere. De lokales vilde fantasi fortæller nemlig at udsigtstoppen hedder Mirador del Diabolo - vi lavede kun historien lidt om, så det var en drage ved navn Nons (Eller Mons - jeg er faktisk i tvivl), der boede på toppen, og han spiste børn, hvis man ikke ofrede slik til ham. Og på Charco Verde husede en heks, som kan genopstå i mange inkarnationer - mest dyr. Alle de firben og fugle vi så - var det mon heksen?
August havde ingen kny i forhold til at gå turen, jeg tror faktisk han nød det. A og J var nødt til at bestige udsigtetspunktet en ekstra gang for at se om Nons havde spist ofringerne. Det havde han ikke, men mon ikke det var heksen, der havde gjort ham doven? Fantasien har kørt i overdrive hele dagen. Men udsigten undervejs var fabelagtig.

 På vej på tur - det var koldt i morges
 Fjoller. Se jeg rører toppen af vulkanen...
Brøleabe med unge.

 Ofringer til Nons.
 Det eneste vi har opdaget at vi har glemt er en bæresele, så jeg måtte lige opfinde en. Juls blev båret i et lagen og det fungerede faktisk ok.

 




Lækker solnedgang med flotte skyer. I morgen har vi en hård dag med rejse til León. Vi krydser fingre for at det kommer til at gå godt.

1 kommentar:

  1. Hold op, hvor ser der dejligt ud.
    Og A og J ser også rigtigt ud til at nyde livet.
    Det er vidunderligt at se.

    Misundelse er en grim ting...

    SvarSlet