tirsdag den 17. januar 2012

.... afslapning....

Så er vi ankommet til San Juan del Sur, som er Nicaraguas badeby. Vi havde simplet hen sat os op til at det skulle være mega overturistet, men det er det nu ikke. Der er næsten ikke et øje nede på stranden. Men her er da et par barer og diskoteker,
Og restauranter, der er vante til turister....
Vi havde en rigtig underlig oplevelse med det igår. Det er normalen at man betaler 10% i drikkepenge, og når regningen kommer er der tit sådan en slip, man kan trække af hvis man ikke ønsker at give drikkepenge. I går var vi på en ret turistetrestaurant, som er anbefalet af tripadvisor: (Barrio Cafe)
Enten er vi kritiske eller uheldige, men vi fik simpelt hen så luset service. Servitricen skulede skumlende til os, gad ikke prøve at høre hvad jeg bestilte, kom ikke med det vi havde bestilt at drikke, før vi havde spurgt tre gange, kom med forkert tilbehør til maden osv. Vi besluttede derfor for en gangs skyld at vi ikke ville betale drikkepengene. Da vi forlader restauranten, kommer servitricen løbende og siger at vi SKAL betale, selvom der står "frivillig" med store bogstaver. Vi siger at det vil vi ikke. Hun bliver om muligt endnu mere sur, men vi går.
Desværre for hurtigt, så vi er nødt at gå tilbage for at hente noget, vi glemte. Der kommer en anden tjener efter os og siger at vi skal betale drikkepenge. Vi siger igen, at det vil vi ikke når betjeningen er sur og dårlig og forklarer hvad der er sket. Han svarer så "Ok, så lad gå" WHAT???? Det var fandeme direkte ubehageligt. Så hvis nogle af jer skal til San Juan del Sur - spring El Barrio Cafe over, det er mega dyrt og dårligt.

I dag fik vi afleveret bilen og det lykkedes at komme igennem uden at blive stoppet flere gange af politiet! Yeah... Nu er der bare dømt afslapning i 4-5 dage før vi tager tilbage til Costa Rica. Vores Nicaraguanske odyssé er ved at være slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar