onsdag den 21. december 2011

Såret kriger

Godt et døgn og A kunne ikke styre sig i poolen og har fået en flænge i hagen.

Vi startede dagen kl. 4 med at vente på morgenmadsbuffeten skulle åbne. Der er nemlig kun en ting i verden der er værre end jetlag - det er ketlag med børn ombord, ikke 7 vilde heste kan få dem til at prøve at sove længere end deres krop vil.
Morgenmaden på hotellet skulle efter sigende være den bedste i byen ( står på en banner foran hotellet). Den var såmen ganske udemærket men alligevel - der kan ikke være fine hoteller i Jaco. Der var pomfritter og A præsterede at spise ikke mindre end 3 tallerken fulde. Juls spiste vandmelon i rå mængder - den dame kender absolut ikke begrænsningens kunst.

Så vi havde en tidlig start ved poolen, Vi håber flængen lukker sig lidt til i morgen for han er godt nok ked af ikke at kunne bade mere.

3 kommentarer:

  1. Hvad har han lavet? Og hvor det med jetlag vækker minder fra i sommers. Valdemar startede også første dag kl 4, næste kl 5 og den næste igen kl 6 osv. Valdemar tog så sin middagslur kl 8 :), men det lykkedes dog at komme ind i normal rytme efter et par dage. Forhåbentlig gør jeres det samme, så I snart er tilbage i normal rytme.

    SvarSlet
  2. Nå det lyder som om, I er kommet godt afsted. Men jeg synes nu, I havde været mere ansvarlige forældre og ladet ham få nogle grøntsager til morgenmad: hvor var kechuppen?!!
    Viser billedet til Annika i morgen og skriver en hilsen. nu sover de så sødt så sødt
    Kh Marianne

    SvarSlet
  3. Vi kunne da ikke drømme om at afvige fra kostpyramiden: selvfølgelig var der ketchup nok til at det kunne spises med ske. Og fruity loops. Hører de mon til i toppen,bunden eller midten? Det må næsten være det hele på en gang. Vi er meget ansvarlige forældre

    SvarSlet