fredag den 30. december 2011

Bysightseeing...

... er desværre ikke særlig børnevenligt, så vi har haft vores magtkampe i dag.
Men de voksne synes Granada er fantastisk smuk. Granada er bygget som søster-agtig by til Granada i Spanien, og vores hotel har de fantastiske mauriske buer i gårdhaven om poolen - ligesom de fleste andre huse her. På den anden side af gaden ligger et galleri med en gårdhave om et springvand - det kunne lige så godt ligge i Sevilla, men det er fabelagtigt flot.
Granada er Nicaraguas "show piece" og de gør virkelig meget for at holde byen shinet op, også når man kommer uden for det deciderede turistcentrum.

Efter frokost var vi på sightseeing på den børnevenlige måde - hestevogn. Det var fantastisk, og pludselig var humøret godt igen.


 Et eller andet udrangeret damptog - billedet er taget helt til ære for Onkel Christian fra August. Det var faktisk første gang at August har stået i førehuset på et damptog. Jeg tror faktisk at Onkel Christian synes det er tragisk, at han har levet næsten 6 år i en forarmet verden uden tog. Og første gang han prøver er det i en rusten spand, som tilmed har været udsat for grafitti. Det er måske mere blasfemi end det er godt at vi overhovedet tog det billede. Men August var glad!

Vi var alle sammen lidt trætte her til aften, så der var ikke rigtig nogen, der gad at spise ude. Vi fik lidt snacks på Plazaen.

Vi er spændt på nytåret i morgen - om det bliver et brag af en fest her.

4 kommentarer:

  1. Der ser virkelig dejligt ud. Nu må I alle have en rigtig god nytårsaften. Kan du huske da vi holdt nytår i Acarigua, Venezuela i 1997, Cecilie? Her har vi haft en mild december, men netop i nat har det været nattefrost og der er meget rimtåge
    knus

    SvarSlet
  2. Pragtfuklde billeder. Godt nytår til er alle fra morfar

    SvarSlet
  3. Selvfølgelig kan jeg huske den aften i Venezuela - husker specielt at det var rigtig varmt, efter kølige Merida og der var en lækker pool på hotellet! Super!

    Godt nytår fra os 4. August har desværre savnet jer meget i dag. Han startede med at græde ret meget i morges (for første gang) over at vi ikke skulle holde nytår hjemme, og har så snakket en del om i løbet af dagen omkring savnet. Hvis I kan skaffe en mikrofon så I kan snakke med dem, så ville de være lykkelige, men desværre virker web-kam på vores computer ikke.

    SvarSlet
  4. Også godt nytår fra onkel Christian.
    Tusind tak for det fine billede af August og damplokomotivet. Jeg må se at "låne" August til en tur med et rigtigt damplokomotiv, der kan køre!

    SvarSlet