lørdag den 10. december 2011

Første indlæg - velkommen

Om en uge rejser vi ud på vores lille-bitte eventyr. Er vi klar? Den slags skal man ikke spørge os om, jeg tror aldrig nogen af os er mentalt klar til at rejse, før vi sidder i flyet på vej væk. Planlægning og pakning har aldrig været vores stærke side, så vi udskyder at tænke på det til allersidste øjeblik. (Har lovet J, at vi starter med at pakke INDEN søndag aften kl. 23, men heldigvis ikke noget andet end det (så vi starter kl 22 ;)).

J prøver ihærdigt at pådutte mig sit planlægningsgen. Jeg plejer at trække på skuldrene og håbe at han selv gør noget ved sagerne. Det har indtil videre resulteret i følgende:
  • Var nødt til at få lavet pas som hastesag for 1 uge siden
  • Vi har i dag fået brev om at vores mastercard er godkendt - med levering om 10 bankdage
  • Vi har endnu ikke indsendt nogen ESTA ansøgning (og nej, jeg har den heller ikke åben i et andet browservindue).
 Men okay ret skal være ret, vi har jo også kun vidst at vi skulle rejse siden september (indsæt selv sarkastisk ansigtsudtryk), så det er klart at vi ikke har haft tid til at få orden på sagerne i god tid. Og vi må derfor sætte vores lid til at det ikke bliver nødvendigt at gøre brug af kreditmaks på vores VISA kort.






2 kommentarer:

  1. Undskyld, men det er så typisk dig! :-D

    Mastercardet kan vel eftersendes, hvis I skulle få brug for det?

    /Louise

    SvarSlet
  2. Kære I - puha, jeg bliver jo helt stresset på jeres vegne...!!men altså: alt skal jo nok gå for de, der er tålmodige søde og intelligente mennesker:) ellers kan I vel altid nasse på Eva og Lars de første dage!?!...:)

    SvarSlet