tirsdag den 27. december 2011

Leden efter lava

Vi har brugt hele dagen ved Arenal, men vi har ikke set skyggen af lava. Måske er det nautrligt nok, for jeg er ikke sikker på at jeg ville vide, hvordan skyggen af lava ser ud. Men altså ingen tegn på lava på trods af at vi er klods op af en aktiv vulkan.

Vi startede selvfølgelig dagen med en tur i poolen (hvad ellers?). Derefter kørte vi tættere på Arenal og fandt et udsigtspunkt, hvor der var fri udsigt.
Juls var selvfølgelig allerede sulten og var nødt til at spise en halv vandmelon, selvom klokken kun var ti. J prøvede at tiltuske sig et enkelt stykke, men det var ikke noget, der behagede vandmelon-damen. "Miiiin" skreg hun.





Herefter kørte vi ud til en "park", hvor man kunne gå en tur i regnskoven (http://www.hangingbridges.com/) hen over broer. Det var en ret lang tur, men det gik superfint, man fik nemlig udleveret et kort, som med det samme blev omdøbt skattekortet, og det var ret nemt at følge med hvor man var.
A ender jo ligefrem med at komme i god form på denne her tur, når han både benytter sine ben til transport og svømmer i timevis. Det er spændende om han rent faktisk ender med at få muskler!!!



Skatten var gemt ved vandfaldet, men vi kunne desværre ikke finde den, da vi kom frem. Det viste sig at den var usynlig og vi havde glemt de der magiske skatte-briller, som man skulle bruge til at se skatten. Damn... så bliver det heller ikke i år at vi bliver rige :(

Efter vandreturen tog vi hen til et resort med varme bade (Eco
termales Fortuna). Det var helt vildt lækkert, men vi endte med at være så brugte at børnene ikke engang ville i poolen, da vi kom tilbage til hotellet - det var jo helt vildt.
Desværre trak det ret meget op i løbet af eftermiddagen og kl. 17 var Arenal fuldkommen dækket af skyer.
Men skidt - vi har haft en fuldkommen fantastisk dag, og vi er helt vildt trætte. På den gode måde.





2 kommentarer:

  1. Kære alle

    Det hele lyder rigtig dejligt. Men at I ikke kender, hvordan lava ser ud er for dårligt. Du har jo været på Island, hvor de ikke har andet, men der er det jo også mere tydeligt p.g.a. den manglende vegetation på de nordlige breddegrader. Lava ligner det det er, størknet bjergart, der har været flydende.
    Knus

    SvarSlet
  2. Mor; det er skyggen af lava, ikke lava i sig selv, som jeg jokede med.
    Faktisk er der kun vegetation på den side af bjerget som vender ud mod byen Fortuna.

    SvarSlet