mandag den 25. juni 2012

McD makes life easy

Så er vi i Bangkok og tingene har egentlig ikke forandret sig synderligt.
Det eneste der har taget os med bukserne nede, er at de har bygget en ny lufthavn i den modsatte ende af byen. Den gjorde ankomsten en smule forvirrende, men efter vi fangede den kørte det på skinner.
Godt researchede kan man ikke sig vi er.

Selvom flytidspunktet er fuldkommen mærkeligt. Afgang fra Kbh kl 14.30, ankomst til Bangkok kl. 00.30 dansk tid, men 5.30 lokal tid. Man bliver med andre ord snydt for en nat, men det er mega svært at få sovet i flyet fordi man ikke er træt.
Juls sov maks 30 minutter, A sov 2-3 timer, J og jeg slet ikke. Men vi klarede at stå imod trangen til at gå i seng, så efter at have smidt bagagen af på hotellet var vi tilbage på fusserne kl. 8.30. Så er det godt nok en lang dag man har foran sig.

Heldigvis var det bare Bangkok, og vi har været her i mange dage og vente på en flybillet skulle flyves ind fra Myanmar tilbage i 2001, så det var ret nemt lige at falde tilbage i gængen. Vi smuttede med forskellige busser gennem Chinatown til Wat Poh, og A var faktisk superbegejstret for det.
Juls tilgengæld var ret træt/ked, og kunne ikke rigtig beslutte sig for om hun ville sove eller ikke.
Til sidste overgav hun sig heldigvis.

Vi tog båden tilbage langs floden og skiftede til højbanen (som stadig koster spidsen af en jetjager at køre med, men tilgengæld er der blevet flere rige thai'er - for i modsætning til i 2001 var den i dag ret fyldt).
På Siam sqaure fandt vi et food court og lavede "McDonald's finten" - køb take away Happy Meal og find en lækker thai biks, så er lykken gjort for alle.

Efter en tur i poolen røg vi lige i seng. Ingen orkede noget med aftensmad, men vi klarede det. Sov kl 12 timer alle sammen efterfølgende...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar