mandag den 9. juli 2012

Og tilbage i Thailand



En rejsedag og så var vi tilbage i Thailand - i Trat. De fleste tager vidst mere eller mindre direkte videre til noget andet fra Trat, men vi opholdt os også sidste gang vi var i Thailand, og det er faktisk en meget skæg by. Der er rigtig mange markeder, men ikke rigtig nogen turistfaciliteter. Jørgen og jeg havde også bare glædet os helt vildt til at komme på marked og spise en hel masse lækker mad fra små boder.
Afsted med os - snørklede smalle gangstrøg, boder med masse af mystisk ting. A gik fuldstændig i baglås. Ville ikke have noget, ikke smage noget - bare finde noget som var en lille anelse vestligt. Så 7-Eleven og CupNoodles blev redningen. Vi andre fik en lækker thaisupper, satayspyd, frisk forårsruller. Uhhhhmmmm...
Vi sprang thai-sushien over - den var sgu for sær.
Thaisushi
Currys - mums



CupNoodles på markedet
And then - the final destination. Koh Chang. Der er godt nok sket en del på turistfronten de sidste ti år - men ikke på bus og færgefronten. Vi blev sejlet herud på en rusten-synkeklar skude og kørt til hotellet i standard pick up trucken med træsæder på ladet. Men her er asfalteret og her er læssevis af turistbutikker! Og hotellerne er ca. 100 klasser over de to madrasser og et lokum (hul i jorden) vi havde for 10 år siden. Det er så muligt at pengene sidder løsere på os i dag.

Men her er lækkert og vi har været ude og ride på elefanter!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar