tirsdag den 23. juli 2013

Vientiane, Laos

Så er vi afsted igen og da vi her i Asien har stort set fri adgang til internettet (i modsætning til Oman hvor vi var på nettet i mindre end en time på 14 dage), tænkte jeg at det ville være en god ide at give bloggen en lille revival.

Vi er på turens dag 4 - fløj til Bangkok (med direkte natfly - det var guld, nul sure børn, friske fremme, ingen jetlag). Juls udbrød ved ankomst " er vi her allerede?". 
Tog direkte til Hualompong stationen og fik købt de togbilletter vi skulle bruge med det samme (nattog fra Bangkok til Nong Kai og fra Chiang Mai til Ayuttaya), herefter tog vi til hotellet og badede i poolen resten af dagen.

Søndag brugte vi formiddagen ved poolen, eftermiddagen på sightseeing. Natten i toget. Toget var vildt godt - sengene var gode, der blev redt op med rene lagner, tæpper, og madras og hovedpude! Vi sov godt og ungerne syntes det var sjovt.

Efter vi kom af i Nong Kai var det ikke helt så sjov. Tuktuk til grænsen, kø ved check ud, bus over grænsen, kø ved check ind og taxa de sidste 20 km til Vientiane, men vi nåede dog frem, og fik frokost og et bad.

Laos er meget mere som Vietnam for 20 år siden end Thailand. Her er mere fransk med ost, bagerier og kaffe. Flere forårsruller og Pho, og til Augusts fortrydelse - mindre karry.


Billederne bliver discount udgaven fra iPod. Triumfbuen (franskinspireret)


Det var guld at sightseee på cykel - ingen trætte børn eller ben. 

Herunder: J har udfordringer med at købe billetter til bussen. Han kan ikke nå lugen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar