onsdag den 8. februar 2012

Tilbage fra Lille Canada

Så er vi tilbage i virkeligheden. Den der virkelighed hvor tiden rent faktisk har en betydning - og der er en vis kommunikation med omverdenen. Måske er det faktisk helt bevidst at internet koster spidsen af en jetjager på de dersens resorts - lidt i tråd med at der ikke findes et eneste ur i miles omkreds. Altså som om man i hvert fald ikke vil opfordre til at være på.

Vi har haft en meget udfordrende uge.... virkelig store beslutninge har vi hele tiden måtte træffe. Spise nu? Spise senere? Pomfritter? Pasta? Fajitas?
Piña Colada? Margarita? Øl? Afgørende valg hele tiden.

Nå, men hotellet lå virkelig langt uden for alfavej. Der var 38 km fra Liberia, men der var stort set intet imellem, og de sidste mange km (15 måske) kom vi ganske simpelt ikke forbi noget som helst. Ikke engang en ko! Intet! Alamo kom og hentede leje bilen på hotellet, hvilket var super nemt for os. Og siden stod det bare på alle de dersens beslutninger der skulle træffes. Vi har ikke været uden for hotellets område i en uge - med mindre det tæller at vi har sejlet lidt i havkajak og været med en speedbåd til hotellets beach club på en anden strand :D

Så ugen fortælles ret kortfattet i billeder:

 Vi så flere dyr ved hotellet, end i Manuel Antonio NP. Der var aber (og nej, der var ikke mange som respekterede skiltene med "Don't feed the animals", så aberne lå bare og ventede på at turisterne skulle komme med mad til dem).
Men der var også masser af leguaner, vaskebjørne og flotte fugle.
 August er Piña Colada fan
 Juls er mere til margarita (og cola.. og juice... og ginger ale... og.... hvad end for noget sukkerstads hun kan få fingrene i...)
 Hop, hop, hop
 Mere hop, hop, hop....
Båd til stranden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar